Samen zorgen voor financiële balans en ontdekken waarop je kunt besparen

Heb je wel eens betalingsachterstand of sta je regelmatig rood? Voorkom erger en laat je coachen door Bastiaans Budget. Samen zorgen we voor balans in je financiële huishouding en ontdek je waarop je kunt besparen.

 

Individuele budgetcoaching
Door persoonlijke financiële coaching en begeleiding krijg je snel inzicht in je financiën en geef ik je concrete adviezen waar je de rest van je leven profijt van hebt. Na een gratis intake brengen we samen je financiën in kaart. Een goed overzicht van je financiën is belangrijk om financieel gezond te zijn en te blijven. Je krijgt advies om je administratie op orde te brengen en te houden. Tenslotte maken we samen een begroting en een toekomstplan zodat je nieuwe achterstanden voorkomt en kunt sparen voor leuke, spontane dingen.

 

Coaching met behulp van je werkgever
In sommige gevallen wordt een coachingstraject aangeboden door een werkgever of instantie omdat deze er belang bij heeft dat jij als medewerker met plezier naar je werk gaat en je goed op het werk kan richten. Vraag dus gerust een gesprek aan met iemand van personeelszaken of een bedrijfsmaatschappelijk werker zodat je je financiële zorgen kenbaar kunt maken. Het is dus heel goed mogelijk dat je werkgever openstaat om een bijdrage te leveren aan de kosten voor financiële coaching.

 

Voor meer informatie en de tarieven, neem contact met mij op.

Te veel mensen geven geld uit dat ze niet hebben aan spullen die ze niet willen om indruk te maken op mensen die ze niet mogen