Cursus: Baas over je huishoudboekje

Grip op je uitgaven en inkomsten, wie wil dat nou niet? Tijdens de cursus 'Baas over je eigen huishoudboekje' krijg je binnen 3 weken antwoord op de vraag “Hoe sta ik er financieel voor?” Baas over je eigen huishoudboekje geeft overzicht, inzicht en rust.

 

Wat leer je?
Tijdens de cursus leer je om de balans te herstellen tussen je inkomsten en uitgaven. Door middel van een helder stappenplan en opdrachten ga je zelf actief aan de slag met je financiële administratie.

 

Voor wie?
Heb je nog geen financiële problemen, dreig je in financiële problemen te geraken of zit je er al middenin? Ben je om wat voor een reden dan ook de grip kwijtgeraakt en wil je weer even een steuntje in de juiste richting? Dan is de cursus geschikt voor jou!

 

Cursusopzet
De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van ieder 2 uur op locatie. Je krijgt thuiswerkopdrachten om voor jezelf het meest heldere antwoord over jouw financiële situatie te krijgen.

 

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 

Je zit er natuurlijk niet alleen, iedere deelnemer zit daar met zijn of haar eigen financiële doel. De cursus is laagdrempelig en biedt je de ruimte voor persoonlijke aandacht per situatie.

 

Enkele reacties:

 

“No nonsens, gelijk aan de slag en doen!”

 

“Prettige en leerzame cursus. Vooral de thuisopdrachten geven een duidelijk inzicht en zijn goed uit te voeren.”

 

“Ik heb de overtuiging gekregen dat ik niet ALLES hoef te bewaren. Dat was namelijk de voornaamste reden dat ik in een administratieve chaos leefde.”

 

“Goed cursusmateriaal. Hierdoor vind ik het weer leuk om mijn administratie bij te gaan houden. Ik heb het overzicht weer terug en dat voelt vreselijk opgelucht!”

 


 

Deze cursus is in opdracht van de gemeenten Voorschoten, Wassenaar en Leidschendam-Voorburg ontwikkeld en goedgekeurd.

 

Workshop: Financieel slim in 10 stappen!

Wil je handvatten, handige besparingstips en middelen om op een gezonde en slimme manier met je financiële administratie om te gaan? De informatieve workshop 'Financieel slim in 10 stappen' is een beknopte versie van de cursus ‘Baas over je huishoudboekje’.

 

Tijdens de workshop wordt je bewust gemaakt over de wijze waarop jij met jouw financiële situatie omgaat en hoe je je financiële zaken eventueel anders zou kunnen inrichten.
De workshop duurt ongeveer 3 uur.

 

Enkele reacties:

 

“Ik dacht dat ik alles al wist maar heb toch nog veel geleerd.”

 

“Veel handige tips uitgewisseld.”

 

“Duidelijk en overzichtelijk cursus materiaal om zelf thuis mee verder te gaan.
Zelfs mijn dochter van 20 was enthousiast over de map!”