Individuele budgetcoaching

'Waarom hou ik aan het einde van mijn inkomen altijd een stukje maand over?'

 

Vraag je je af waar je geld elke maand blijft of schuif je regelmatig met je rekeningen? Door samen jouw financiële situatie in kaart te brengen en een nieuwe begroting te maken creëren we meer overzicht en een gezonde balans tussen je inkomsten en uitgaven. Zo heb je precies in één oogopslag zicht op jouw financiële huishouding.

 

De werkwijze
De kracht van budgetcoaching zit hem in het voorkomen van (grotere) schulden en financiële problemen. Een budgetcoach werkt vooral preventief en is een (tijdelijke) steun en toeverlaat bij

 

Zo krijg je weer financiële ruimte om te sparen en om leuke, spontane uitgaven te kunnen doen!

 

Hoe ziet een coachingstraject er uit?
Thuis is vertrouwd. Bovendien zijn alle papieren aanwezig. Daarom werken we samen bij jouw thuis aan een persoonlijk plan van aanpak zodat je weer met zelfvertrouwen de financiële touwtjes in handen krijgt en houdt.

 

Over het algemeen ziet een coachingstraject er als volgt uit:

 

Tijdens een gratis telefonisch intakegesprek brengen we jouw persoonlijke situatie in beeld. We bespreken welke begeleiding het beste bij je past, afgestemd op jouw wensen en behoeften. We stemmen vooraf de kosten en het te verwachten aantal coachingsuren af. Als je na alle informatie hebt besloten met mij een traject te starten, dan maken we een eerste afspraak.